Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Σήμερα, μια μέρα που μας θυμίζει την απώλεια του Γιώργου Γεννηματά πριν 19 χρόνια, από τους σκαπανείς, που με πολλούς άλλους έκτισαν το μεγάλο και ισχυρό ΠΑΣΟΚ, έχοντας πάντοτε ως πρώτη προτεραιότητα την ενότητα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης..
το ΠΑΣΟΚ, σου στέλνω αυτό το ανοιχτό γραμμα αγαπητέ Μιχάλη .....Μιχάλη Καρχιμάκη, 


Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις αρχές του Μάρτη, πήρε ομόφωνες αποφάσεις, τις οποίες οφείλεις να σεβαστείς.

Το Συνέδριο άφησε στην άκρη, τις όποιες πληγές δημιούργησαν στο σώμα του ΠΑΣΟΚ, οι παρασυναγωγές τύπου Κ75 και ορισμένα δήθεν Πασοκικά blogs, που μόνο υπονόμευση στο ΠΑΣΟΚ έκαναν.

Ήλπιζα όπως και άλλοι σαν κι εμένα, πως μετά το Συνέδριο θα άλλαζες συμπεριφορά.
Έστω και τώρα, μη συνεχίζεις, μόνο ζημιά στον εαυτό σου και στο ΠΑΣΟΚ κάνεις, μοιράζοντας διχόνοια και μίσος.

Ο Βενιζέλος μπορούσε να σε απομονώσει, αλλά δεν το έκανε, σε πρότεινε και έγινες μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. 

Τελικά δεν αντιλαμβάνεσαι, ότι σ αυτή την φάση που βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ και η χώρα, είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ η ενότητα και η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής παράταξης ? 

Μπορώ να διαβάσω και να συμφωνήσω, όπως και πάρα πολλά άλλα μέλη του ΠΑΣΟΚ, απόψεις πολιτικές, που θα απαντούσαν και τακτικά αλλά και στρατηγικά, στα προβλήματα της χώρας και του ΠΑΣΟΚ.

Όσο όμως οικοδομείς, σπέρνοντας διχόνοια και μίσος στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, εναντίον της ηγεσίας του και συγκεκριμένα του Προέδρου του Βαγγέλη Βενιζέλου, θα με βρίσκεις, εμένα το απλό μέλος, απέναντί σου.

Αν έχεις πρόβλημα με το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του, που σε έκανε με πρότασή του μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ας το έλεγες στο Συνέδριο, πρόσωπο με πρόσωπο, όχι πισώπλατα και κατόπιν εορτής!

Σε κάθε περίπτωση, ο Πρόεδρος είναι εδώ, δεν απουσιάζει, υπάρχει το πολιτικό Συμβούλιο του οποίου είσαι μέλος και η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, που μπορείς να εκθέσεις τις απόψεις, τις αντιρρήσεις σου, να ασκήσεις κριτική.

Οι… παρασυναγωγές εκτός του ότι είναι παλιομοδίτικες είναι και άκρως επικίνδυνες…..
Και μια ερώτηση για τον πρόσφατα εκλεγμένο Γραμματέα.

Είσαι διατεθειμένος να παρακολουθείς αδιάφορα τις παρασυναγωγές σε βάρος του ΠΑΣΟΚ?

*Άρθρο της Αλεξάδρας Σουλαδάκη 
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF